Breaking News
Home / Banat / Sorin Grindeanu, considerat în continuare președinte al PSD Timiș, filiala nu a primit excluderea

Sorin Grindeanu, considerat în continuare președinte al PSD Timiș, filiala nu a primit excluderea

Fostul premier Sorin Grindeanu este în continuare considerat președinte al PSD Timiș, reprezentanții filialei județene precizând că nu au primit decizia de excludere din partid. “O declarație la televizor nu ține loc de un document oficial”, susţin aceştia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că Sorin Grindeanu este considerat în continuare președinte al filialei județene.

Motivul este acela că decizia de excludere a fostului premier, luată în Comitetul Executiv Național al PSD, în luna iunie, nu a ajuns la organizația din care Sorin Grindeanu face parte.

“Până în acest moment, nu am primit la organizația Timiș și nici la organizația 139, din care face parte Sorin Grindeanu, acea decizie a Comitetului Executiv Național al PSD, de excludere. Din punctul nostru de vedere, Sorin Grindeanu este în continuare președinte al PSD Timiș. O declarație dată la televizor nu ține loc de document oficial”, a afirmat Lucian Ursulețu.

Sorin Grindeanu este membru al PSD timp de 21 de ani şi ocupă funcţia de preşedinte PSD Timiş.

About Mediafax

Check Also

Grupul de Comunicare Strategică: 5.028 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, cel mai mare bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 200.000, după ce Grupul de Comunicare …

Lasă un răspuns