Polițiștii din Bocșa au identificat ieri un bărbat din localitate, bănuit că a smuls un lănțișor de la gâtul unei persoane. În timpul cercetărilor, asupra lui au fost găsite 37 de pachete de țigări netimbrate. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

 

Ieri, 4 mai a.c., în jurul orei 05.40, un bărbat din Bocșa a anunțat Poliția din localitate prin apel la 112 despre faptul că în timp ce se afla pe strada Funicularului, o persoană necunoscută de sex masculin i-a smuls de la gât un lănțișor dintr-un metal de culoare galbenă.

 

Cercetările demarate de  poliţişti au condus la identificarea unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bocșa, bănuit de săvârșirea faptei. Totodată, în timpul verificărilor efectuate, polițiștii au găsit asupra lui 37 de pachete de țigări netimbrate pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

 

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și contrabandă.

 

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă.

 

Lănțișorul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Leave a reply