Home / Arad / Papa Benedict al XVI-lea la 90 de ani

Papa Benedict al XVI-lea la 90 de ani

Marți după Sărbătoarea Învierii Domnului, 18 aprilie 2017, va fi sărbătorit în cadrul vernisării a două expoziții la Biblioteca Germană „Alexander Tietz” din municipiul Reșița, Papa Benedict al XVI-lea la împlinirea a 90 de ani de viață (născut sub numele de Joseph Aloisus Ratzinger, la 16 aprilie 1927, în Marktl am Inn / Germania). Oaspetele expoziției va fi părintele canonic József Csaba Pál, arhidiacon al Banatului Montan.

În cadrul întâlnirii va fi prezentată expoziția filatelică „Papa Benedict al XVI-lea“, cu exponate din colecția Erwin Josef Țigla și o miniexpoziție de cărți semnate de cel sărbătorit.

Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița va marca împlinirea celor 90 de ani printr-un plic filatelic ocazional și o ștampilă adecvată, aprobată de Poșta Română. Întreaga corespondență care va fi trimisă de la oficiul poștal Reșița 1 în ziua de 18 aprilie 2017, va fi obliterată cu această ștampilă.

About editor editor

Check Also

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2: Am încasat virusul în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că a trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns