Home / REŞIŢA / Primăria Reșița, oferă un zâmbet în prag de Sărbători

Primăria Reșița, oferă un zâmbet în prag de Sărbători

Din respect pentru seniorii noștri, municipalitatea a organizat o serie de acțiuni pentru a aduce acestora un motiv de bucurie în pragul Sărbătorilor Pascale.
15 cupluri de seniori au fost invitați la Casa Municipală a Căsătoriilor unde au fost felicitați și premiați de către viceprimarul Adrian Dacica cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Acesta le-a oferit din partea Primăriei Reșița, câte 300 de lei, sumă prevăzută prin Hotărîre de Consiliu Local.
Tot ieri, reprezentanți ai municipalității, au vizitat veteranii de război, oameni reprezentativi pentru comunitatea noastră,care merită tot sprijinul pentru eforturile depuse în momentele grele. Aceștia au primit pachete cu alimente și o sumă modică de bani.
Astăzi, 10 seniori care au împlinit venerabila vârstă de 90 ani au fost vizitați de viceprimarul Adrian Dacica, care împreună cu reprezentanții Direției de Asistență Socială, le-a înmânat acestora diplome și suma de 250 lei, precum și pachete cu ocazia sărbătorilor.
Toate aceste acțiuni sunt un minim de efort pe care municipalitatea îl poate face pentru seniorii orașului nostru, oameni care au ajutat la construirea comunității în care trăim. În aceste zile trebuie să ne reamintim că să fim mai buni, nu doar de sărbători, să avem inima caldă şi deschisă, să ne bucurăm din plin de familie și cei dragi nouă și să apreciem frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară.

About editor editor

Check Also

FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița 25 – 26 septembrie 2021

Aflat la prima ediție, FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița– implementează ideea regenerării urbane …

Lasă un răspuns