Home / Arad / Sunteți pregătite sa intrați în vara cu brațe ferme și de invidiat?

Sunteți pregătite sa intrați în vara cu brațe ferme și de invidiat?

Odată cu venirea verii incepem  sa ne expunem brațele , fie ca o facem seara,  la un eveniment,  sau în cursul zilei suntem nevoite sa aparem  în haine sumare și lejere .
Cel mai recent exemplu îl constituie vedetele participante la Gala Premiilor Oscar , unde acestea,  au purtat rochii elegante aratandu-si brațele ferme și fine.
Și din acest motiv ne confruntam cu o problema inestetica și lipsita de fermitate vis a vis de brațe. Oricât de mult am frecventa sălile de fitness ,nu ne ajuta în totalitate sa scăpăm de grăsimea de pe brațe. Apare din cauza acumulării în exces de grăsime în zona respectivă. Mai mult, pungile de grăsime formate fac brațele sa para lipsite de fermitate și destul de inestetice.
Vârstă reprezintă un alt factor al apariției grăsimii brațelor. După 30 de ani, corpul începe sa inmagazineze mai multa grăsime în această zonă și nu numai, iar masa musculara începe să scadă și din acest motiv , brațele își pierd fermitatea. Alții factori genetici de pierdere excesiva în greutate pot contribui la apariția lavitatii țesutului moale, cu aspectul de piele, ,atârnată ” sau de aripa la nivelul părții superioare a brațului. Iar metodele pe care le-am căutat , încercând sa facem sport din păcate nu ne-au asigurat în totalitate întreținerea armonioasa și
ferma a brațelor. Din acest motiv trebuie să apelam la alte metode și anume liposuptia sau lifting brațe.
Dacă ai probleme cu brațele netonifiate, nu dispera, există o modalitate de a scăpa de grăsimea persistenta și de a avea o musculatura tonifiata, pentru a avea brațe ferme și un contur mai tineresc, apelând la cabinetul dr chirurg estetician Dana Vasilescu prin utilizarea liposuptiei în jurul mușchiului deltoid ( mușchiul care creează relieful umărului ). Această procedură Îți aduce beneficii și rezultate vizibile în 10 zile  si ulterior ve-ti putea vedea diferența, dar îmbunătățirea aspectului brațelor dumneavoastră va continua până la trei luni.
În timp ce liposuctia acestei zone este o opțiune pentru persoane cu un surplus de grăsime mic/ moderat pentru cei cu un excces adipos sau tegumentar mai mare există opțiunea liftingului de brațe (arm rejuvenation) care a crescut mult în popularitate în ultimii ani.
Sunteți pregătite sa intrați în vara cu brațe ferme și de invidiat?

Dr. Dana Vasilescu deține o experiență impresionantă  în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei 10 ani de lucru în afară țării: Elveția (Zurich )UK, (Londra, Birmingham, Nottingham) Franța(Saint Denis Reunion).

După ce le-a practicat cu succes în vestul Europei, Dr Vasilescu reușit să aducă și la noi în țara și să implementeze în practică ei tehnicile de ultimă generație în  chirurgia estetică ,îndeosebi în ceea ce privește remodelarea corporală și metode moderne de rejuvenare atît faciala cît și corporală.

About editor editor

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns