Jucătorii noștri, staff-ul tehnic și cel administrativ au dedicat victoria de astăzi în fața Lugojului maseurului Gheorghe Rouă, internat într-un spital din Timișoara într-o stare nu tocmai bună.

Antrenorul echipei din Valea Domanului, Leo Doană, a apreciat evoluția oaspeților, spunând că scorul de pe tabelă a fost poate puțin cam drastic față de ceea ce s-a întâmplat în teren. „Scorul nu reflectă realitatea din teren, dar îmi felicit băieții pentru atitudine, pentru dăruire și vreau să dedic această victorie domnului Gigi Rouă, care este într-o situație critică. Eu am mai spus, obiectivul nostru este unul din locurile 1-6, dar dacă ni se oferă ocazia nu ne dăm la o parte. Jucăm fiecare meci la victorie, avem echipă, avem un nume în spate și din această serie eu spun că suntem cei mai îndreptățiți să promovăm. Și spun asta din toate punctele de vedere. Dar trebuie să demonstrăm asta și pe teren. Etapa viitoare mergem la Ripensia, ne așteaptă un meci foarte greu și sperăm să câștigăm și acolo”, a declarat Doană după meci.

Cosmin Petroesc, antrenorul lui CSM Lugoj, a considerat meritată victoria reșițenilor. „A fost un joc frumos. Nu mi-aș fi dorit lucrul acesta, mi-aș fi dorit un joc eficient de partea echipei noastre. Am jucat deschis, am încercat în permanență să jucăm pe atac. Nu am reușit să punem în practică tot ce am pregătit pentru această partidă. S-au întâlnit două echipe care se cunoșteau foarte bine. Am făcut foarte multe greșeli copilărești, neprovocate de adversar, dar atunci când ai jucători tineri e normal să apară și astfel de fluctuații de formă. Nu facem înmormântare din această înfrângere, nu am făcut nici nuntă după victoriile obținute până în prezent. Veneam după o serie de rezultate pozitive, fără gol primit și poate am avut un exces de încredere. Vreau să-l felicit pe Leo Doană pentru cum a pregătit acest joc, au fost mai inspirați în fața porții și în unele momente calitatea individuală a înclinat balanța”, a afirmat tehnicianul lugojenilor.

Sursa: csmresita.com

Leave a reply