Prima declaraţie a lui Bogdan Vătăjelu după ce a semnat cu Sparta Praga: Cel mai bun pas VIDEO

CSU Craiova şi Sparta Praga au anunţat, marţi, că Bogdan Vătăjelu a semnat un contract cu gruparea cehă, la care va fi coleg cu Tomas Rosicky, fost component al echipei Arsenal Londra.

ACTUALIZARE. ”Nu mă gândesc că este o palmă dată, ci o încununare a muncii pe care am început-o de la cinci ani. Acest transfer nu trebuie să dea o palmă nimănui, mai ales că acum începe greul şi după aceea mă voi gândi la echipa naţională. Până mă voi lăsa de fotbal, voi fi cu gândul la echipa naţională. Pentru mine este un vis să fiu la naţională. Este cel mai frumos lucru care mi se poate întâmpla în viitorul apropiat şi sper ca visul meu să se împlinească”, a declarat Vătăjelu, într-o conferinţă de presă.

În ultimele trei sezoane a fost cel mai folosit jucător al Craiovei. Din sezonul 2016-2017 a preluat banderola de căpitan al Universităţii şi a fost integralist în toate partidele din actuala stagiune.

Universitatea Craiova îi mulţumeşte lui Bogdan Vătăjelu pentru întreaga activitate desfăşurată în alb-albastru, îl aşteaptă ca titular la echipa naţională a României şi îi doreşte succes la noua sa echipă. Totodată, Universitatea anunţă că niciun alt jucător nu va mai părăsi clubul în acest mercato, politica Ştiinţei fiind aceea de a transfera maxim un jucător pe an”, se arată în comunicatul grupării oltene. Bogdan Vătăjelu a fost transferat la U Craiova de la CSM Reşiţa.

Vătăjelu: „Rosicky a spus că mă va ajuta”

Vătăjelu, care a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate, a declarat pentru site-ul oficial al clubului Sparta Praga că este încântat de acest transfer.

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la Sparta. Cred că este cel mai bun pas pentru mine, este un pas înainte şi vreau să câştig campionatul cu Sparta. Cred că Sparta m-a vrut cel mai mult şi cred că a fost singura echipă care m-a vrut, cei de la Sparta au venit în România de multe ori ca să mă vadă.

Aceasta este prima mea alegere şi unica. Sunt foarte bucuros că am venit la Sparta. Este interesant să mă mut în alt oraş, în altă ţară, că am alţi colegi, abia aştept să îi cunosc şi sper că mă vor primi foarte bine. L-am cunoscut pe Tomas şi a spus că mă va ajuta.

Când am auzit prima dată că Sparta este interesată de mine m-am uitat la echipă, pentru că nu îi ştiu pe toţi jucătorii, am văzut că Tomas este aici. Pentru mine este o mare onoare să joc cu un fotbalist ca el, am multe de învăţat de la el şi cred că este un exemplu pentru tinerii jucători, pentru că a jucat pentru Arsenal zece ani, dacă nu mă înşel, astfel că am multe de învăţat de la el”, a afirmat Bogdan Vătăjelu.

El a menţionat că speră ca Sparta Praga să treacă de Rostov, echipa lui Andrei Prepeliță, în 16-imile Ligii Europa. „Ştiu că Sparta a jucat cu Steaua şi a pierdut, ştiu că jucăm cu Rostov, vrem să trecem de Rostov, să câştigăm primul meci şi să începem anul foarte bine”, a adăugat fotbalistul.

Leave a reply