Home / Banat / Revelionul pensionarilor la Moldova Nouă

Revelionul pensionarilor la Moldova Nouă

Primarul Adrian Torma a decis ca anul 2017 să fie unul al normalizării, aşa că a decis, cu aprobarea Consiliului Local, să organizeze şi oraşul de pe malul Dunării o petrecere la costuri mai reduse pentru pensionarii din urbe.

„După 27 de ani, Moldova Nouă intra în normalitate şi cu organizarea Revelionului Pensionarilor. La solicitarea președintelui Alianței Pensionarilor şi împreună cu consilierii locali, am alocat suma necesară organizării acestui eveniment care a fost extraordinar, cu mult dans şi voie bună, dragii noștri pensionari demonstrând pofta de distracție și de viaţă. S-a organizat si o tombolă unde toti au câștigat câte un mic premiu, iar familiile care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie au fost recompensate cu o diplomă din partea Primăriei.
Sunt mândru că am fost prezent la acest prim eveniment sustinut de către Primăria Moldova Nouă şi extrem de bucuros de modul cum pensionarii noștri știu să se distreze. Le mulțumesc pe această cale tuturor participanților, domnului Andrei Gheorghe şi echipei dumnealui de la Alianța Pensionarilor, domnului Mile Dolici, formației de muzica în frunte cu Bebe Radu Dragomir şi celor care au organizat acest eveniment. 
Pensionarii noștri merită tot respectul nostru! Puterea de a nu uita şi a respecta trecutul stă în noi!” a declarat primarul Adrian Torma.

About cristian.frant

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns