Home / Banat / Mesajul premierului desemnat, de Anul Nou: Viitorul Guvern va lua de urgenţă măsurile pentru creșterea calității vieții românilor!

Mesajul premierului desemnat, de Anul Nou: Viitorul Guvern va lua de urgenţă măsurile pentru creșterea calității vieții românilor!

sorin-grindeanu-2Mesajul premierului desemnat, de Anul Nou. Sorin Grindeanu  transmite, într-un mesaj pe Facebook, că viitorul Guvern va lua “de urgenţă” măsurile necesare pentru a creşte calitatea vieţii românilor, deoarece încrederea pe care aceştia au avut-o în programul de guvernare îi responsabilizează pe social-democraţi.

“Anul care tocmai se încheie a fost unul complicat, cu multe încercări. Ţara a cunoscut o perioadă plină de incertitudini care încep să se risipească şi cu toţii sperăm că Noul An ne va aduce linişte, progres şi zile mai bune. Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgenţă măsurile necesare pentru a creşte calitatea vieţii românilor. Încrederea pe care dumneavoastră aţi avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă şi ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulţumesc!”, a transmis premierul desemnat, în mesajul de Anul Nou.

Sorin Grindeanu le urează românilor ca 2017 să le aducă sănătate, încredere şi prosperitate. Președintelele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu ca premier. Acesta urmează să ceară la începutul anului votul de încredere în Parlament, împreună cu echipa de miniștri.

About cristian.frant

Check Also

Ramna are un viceprimar ecologist

Consiliul Local Ramna, în ședința din 20 noiembrie, a avut, printer punctele de pe ordinea …

Lasă un răspuns