Home / Banat / Frig de crapă liniile de cale ferată în Banat

Frig de crapă liniile de cale ferată în Banat

Tren deraiat Valea TimisuluiDin cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h pe intervalele de staţii Jena – Căvăran şi Lugoj – Jabăr (SRCF Timişoara), trenurile circulând pe porţiunile respective sub atenta supraveghere a personalului feroviar, dar circulaţia nu este întreruptă, a declarat joi, pentru AGERPRES, Oana Brânzan, din partea CFR Infrastructură.

„Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe întreaga reţea feroviară. În această perioadă personalul feroviar efectuează periodic operaţiuni de verificare a componentelor infrastructurii, deoarece din cauza condiţiilor meteo pot apărea deranjamente tehnice pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţia pentru remediere”, a precizat Oana Brânzan.

Ea a precizat că înainte de a pleca la gară, călătorii ar trebui să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut. Dacă sunt deja în tren, călătorii pot accesa, de pe laptop sau mobil, site-ul www.cfr.ro, apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren). Se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi se dă click pe informatii tren. Astfel, se pot obţine informaţii în timp real despre ce staţie urmează, dacă trenurile au sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Oana Popescu) www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

Se împlinesc 31 ani de la înființarea Partidului Ecologist Român

“La multi ani, PER! Să crești mare și puternic!” transmite Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist …

Lasă un răspuns