Home / Arad / Express de Banat: Senatoarea ALDE Cristiana Anghel, către o orăviţeancă: „Abjectă eşti tu!“

Express de Banat: Senatoarea ALDE Cristiana Anghel, către o orăviţeancă: „Abjectă eşti tu!“

Cristiana AnghelCap de listă ALDE în Caraş-Severin, alături de Doina Frunzăverde, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, senatoarea Cristiana Anghel a insultat ca la uşa cortului doi cărăşeni. „Mitocan“ şi „abjectă“ au fost numiţi cei ce îndrăzniseră să-şi dea cu părerea pe facebook despre distinsa senatoare.

S-a întâmplat la miezul nopţii de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2016. Totul a pornit de la o postare pe pagina personală de facebook a unui orăviţean, Cristian Iohan Ştefănescu, în prezent producător la Digi FM, cu o experienţă de 15 ani în redacţia postului german de radio Deutsche Welle.

„La ALDE, lista deputaților e deschisă de caracaleanca foamei Cristiana-Irina Anghel“, scrisese Ştefănescu, într-o postare care se referea la partidele care propun candidaţi proveniţi din alte judeţe pe listele din Caraş-Severin. Iată ce a urmat:

Cristiana-Irina AnghelE greu cu educatia la tine… misogin, marlan, mitocan…

Cristian Iohan ŞtefănescuCe e misogin, vă rog? Că sunteți caracaleancă? Asta e mitocănie? Doamna profesoară, cum se cheamă o femeie din Caracal? Nu ați făcut greva foamei, doamnă? (…) De ce nu ați mai candidat la Craiova? Dar la Caracal, totuși, de ce nu ați candidat?

Cristiana-Irina Anghel: Pentru ca nu fac eu listele. Iar la Caras, pe datele initiale, locul nu era eligibil. Celelalte, da. Iar eu am fost si am ramas cel mai sarac parlamentar…

Cristian Iohan Ştefănescu: Iată, un argument imbatabil, doamnă Anghel: nu dumneavoasră faceți listele. Doamnă, înțeleg că mă percepeți misogin (nu mi-ați dat argumentul pentru misoginismul meu); sunt mârlan și mitocan (poate că, într-adevăr, puteam să mă exprim un picuț mai elegant – dar fără mari exagerări). În fine. Dar chiar mă credeți tâmpit, doamnă? Poziția 1 pe listă nu este loc eligibil? Sau cumva plecați de la premisa că ALDE nu va câștiga suficiente voturi în Caraș? Că dacă e așa, Pierre de Coubertin să vă judece, dar nu văd sensul cheltuirii banilor pe o campanie de la care nu sperați nimic!

Cristiana-Irina Anghel: La Caras pozitia 1 pentru ALDE nu era. La alegerile locale a avut doar 3800 de voturi… M-au trimis pe mine considerand ca sunt singura care pot obtine un scor bun, daca nu-mi frang gatul. Ati putea sa va cereti scuze pentru calificativul din prima fraza si apoi putem sa punem punct insultelor. Eu cred ca daca eram barbat nu v-ati fi permis sa ma insultati…

În discuţie au intrat imediat şi alţi internauţi, printre care şi o orăviţeancă. Caz tipic de ghinion, când ai de-a face cu un personaj precum Cristiana Anghel.

Oana OravitanAbject limbaj au unii politicieni care au pretentia sa fie alesi…

Cristiana-Irina Anghel: Abjecta esti tu cand consideri normal ca o femeie sa fie insultata, si fara drep temei.

Cristian Iohan Ştefănescu: Doamnă, mi se pare deplasată reacția dumneavoastră. Vă simțiți atinsă de remarca Oanei?

Oana Oravitan: Daca stii sa citesti, eu am criticat limbajul tau, madam… sau esti si tu un analfabet functional…?! Mars din politica romaneasca! Mars!!!!

Cristian Iohan Ştefănescu: Oana, nu merită!

Oana Oravitan: Stiu…. Mi-e lehamite si sa merg la vot, spunandu-le un NU clar. E o degenerata. Nu vad cum scapati de ei…

 

Citeşte mai mult aici: http://expressdebanat.ro/senatoarea-alde-cristiana-anghel-catre-o-oraviteanca-abjecta-esti-tu/

About cristian.frant

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns