Trei cetăţeni din Tunisia depistaţi la frontieră cu Serbia, în timp ce încercau să intre ilegal în ţarăPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au depistat trei cetăţeni din Tunisia, ce intenţionau să intre ilegal în România pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 05.12.2016, în jurul orei 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

Persoanele, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost reţinute şi conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni tunisieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Tinerii au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Leave a reply