Ioan Marcel Vela PNLLiberalii cărăşeni s-au prezentat, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean pentru a depune listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

La Senat primele locuri sunt ocupate Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, şi Marius Isac, iar la Camera Deputaţilor, Valeria Schelean Şomfelean, urmată de Adrian Dacica.

Pe listele PNL Caraş-Severin mai apar nume precum: avocatul Cristian Gâfu, consilierul judeţean Ioan Cojocariu, medicul chirurg Jaro Marşalic, prof. univ. dr. ing. Codruţa Hamat, Elena Meteleaucă şi Doru Coşei.

„Criteriile după care noi am ales aceşti candidaţi au fost, în primul rând, cele legate de profesionalism şi competenţă. Sunt criterii pe care, şi la nivel naţional, PNL le-a respectat, alături de criteriile de integritate. Fiecare coleg ce se află pe lista de candidaţi la aceste alegeri generale şi-a asumat, pe proprie răspundere, că întruneşte aceste criterii stricte pe care partidul nostru le-a stabilit, pentru a nu avea probleme pe viitor şi pentru a arăta electoratului că, într-adevăr, am vrut să facem o reformă şi în ceea ce priveşte clasa politică”, a afirmat deputatul liberal Valeria Schelean Şomfelean.

Potrivit liderului liberalilor din Caraş-Severin, Marcel Vela, viitorii parlamentari vor fi, totodată, şi „ambasadorii” alegătorilor în tot ceea ce înseamnă proiecte de dezvoltare în acest judeţ.

„Am vrut să depunem listele într-o zi de sărbătoare, pentru că venim în faţa alegătorilor din Caraş-Severin cu candidaţi care se prezintă la aceste alegeri cu o ofertă electorală pozitivă pentru Caraş-Severin şi ceea ce vor face în Parlamentul României. În perspectiva alegerilor parlamentare, în perioada 2016-2020, ne dorim ca dincolo de activitatea strict parlamentară, să avem şi o activitate complementară, în sensul de a fi ambasadorii alegătorilor în tot ceea ce înseamnă proiecte de dezvoltare în acest judeţ. Eu, personal, aş dori să vin în întâmpinarea celorlalţi colegi parlamentari din Caraş-Severin, indiferent de culoarea politică, de a face front comun în Parlamentul României pentru a reprezenta judeţul Caraş-Severin” a arătat preşedintele PNL Caraş Severin. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Dănuţ Puşcaşu)

www.agerpres.ro

Leave a reply