Home / Banat / Percheziţii la Lupşac şi alte persoane din Oţelu Roşu UPDATE

Percheziţii la Lupşac şi alte persoane din Oţelu Roşu UPDATE

lupsac22UPDATE

O armă cu ţeavă lungă şi un cartuş de vânătoare au fost ridicate de către poliţiştii din Caraş-Severin, în urma a două percheziţii domiciliare efectuate, marţi, pe raza oraşului Oţelu-Roşu, iar o persoană s-a ales cu dosar penal.

‘Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat, marţi, două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Oţelu Roşu, la domiciliile unor persoane bănuite că deţin ilegal arme. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat o armă cu ţeavă lungă şi un cartuş de vânătoare’, a declarat, miercuri, Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Pe numele unei persoane de 41 de ani, din Oţelu Roşu, s-a întocmit dosar penal pentru ‘deţinerea, portul, confecţionarea, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept’.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Poliţiştii din Caraş-Severin efectuează marţi dimineaţa două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Oţelu-Roşu, la persoane bănuite că deţin ilegal arme.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, efectuează două percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Oţelu-Roşu. Percheziţiile sunt desfăşurate la domiciliile unor persoane bănuite că deţin ilegal arme”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

La acţiune participă şi poliţişti de investigaţii criminale, de la Economic, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Caraş-Severin. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Oana Popescu) www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

A.C.S. Golden Kids Bocșa la ceas aniversar!

Asociatia Club Sportiv Golden Kids Bocșa își desfășoară activitatea încă din aprilie 2015, dar data …

Lasă un răspuns