Arhivă

Motorul unui autoturism a luat foc FOTO

autoturism foc strada Bega incendiata (1)Motorul unui autoturism a luat foc marţi în timp ce şoferul, un bărbat din judeţul Timiş, aştepta la semafor într-o intersecţie din municipiul Reşiţa.

‘Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Incendiul se manifesta cu flacără, în zona motorului. Din fericire, nu au existat victime. Am intervenit cu o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă, încadrată cu cinci subofiţeri. Cauza incendiului este în curs de stabilire’, a declarat plt. maj. Bogdan Nicola, şef al Gărzii de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa.

Flăcările s-au extins şi la caroserie, iar martorii nu au avut curajul să intervină de frica unei explozii. Incidentul s-a petrecut pe Strada Bega.

Conducătorul auto susţine că nu ştia ca maşina sa să aibă vreo defecţiune tehnică. Autoturismul a fost afectat în proporţie de mai bine de 50 la sută, iar proprietarul a afirmat că nu are asigurare facultativă. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Mihai Simionescu) www.agerpres.ro

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts