ioan popa taiteluPNL va avea, în Consiliul Local Reşiţa, nouă consilieri, alături de alţi nouă consilieri de la PSD, unul de la Partidul Mişcarea Populară şi doi de la Partidul Verde, cu care liberalii au început deja negocierile.

‘Potrivit organigramei, avem dreptul la doi viceprimari. Unul dintre ei va fi din rândul consilierilor noştri. Vă anunţ că am demarat deja negocierile cu reprezentanţii Partidului Verde şi sperăm să îi avem alături de noi pentru următorii patru ani’, a declarat, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă, noul primar ales al Reşiţei, Ioan Popa.

Acesta a afirmat că, începând de acum, politica va avea o mai mică însemnătate pentru el, pentru că va pune accentul pe administraţia locală.

‘Acum, că am primit de la Biroul Electoral Municipal Reşiţa datele finale, care atestă faptul că am câştigat competiţia electorală, aş dori să le mulţumesc tuturor reşiţenilor pentru votul pe care mi l-au acordat, care mă onorează, mă îndatorează. Voi purcede la drum pentru copii noştri, ai reşiţenilor, pentru a deschide oraşul Reşiţa investitorilor, investiţiilor şi atragerii de fonduri europene. Acestea sunt principalele priorităţi ale programului meu pentru Reşiţa, o dată ce voi fi instalat pe funcţie. În egală măsură, vreau să le mulţumesc şi celor care nu ne-au votat şi promit să fiu un primar pentru toţi reşiţenii şi pentru Reşiţa. Din acest moment, pentru mine, politica va avea o însemnătate mai mică şi voi pune accent pe administraţia publică’, a precizat Ioan Popa.

Potrivit noului primar ales, oamenii din Primăria Reşiţa, care muncesc de ani de zile în administraţia publică locală şi îşi fac treaba pot sta liniştiţi, însă, cei care nu prea au de lucru, din motive neimputabile lor, pot să stea, de asemenea, liniştiţi, pentru că li se va găsi locul.

‘Cei care nu muncesc şi sunt în primărie de ani buni, din punctul meu de vedere, aceea sunt liberi să plece. Noi, însă, vrem să ne focusăm pe ceea ce vrem să facem constructiv. Pentru început, vom angaja o agenţie de audit foarte bună, care să verifice activitatea din ultimii ani, pentru a vedea exact ce luăm în administrare’, spune Ioan Popa.AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Elena Stanciu) www.agerpres.ro

Leave a reply