Home / Banat / Politicienii judeţul au ieşit azi la vot

Politicienii judeţul au ieşit azi la vot

Vot Ion Marcel VelaDeputatul Ion Mocioalcă, vicepreşedinte al PSD, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că a votat pentru un judeţ Caraş-Severin prosper, în care speranţa şi zâmbetul să renască.

Deputata PNL de Caraş-Severin şi copreşedinta filialei judeţene a respectivei formaţiuni politice, Valeria Schelean, a afirmat că a votat pentru „deschiderea” judeţului şi creşterea calităţii vieţii oamenilor.

„Am votat cu speranţă pentru viitor şi cu dorinţa de a deschide judeţul Caraş-Severin şi de a aduce o creştere a nivelului calităţii vieţii pentru oamenii din judeţ. Îi îndemn pe cât mai mulţi cărăşeni să vină să voteze. Este un drept care a fost câştigat cu sacrificii în urmă cu 26 de ani. O prezenţă ridicată la vot este un lucru sănătos pentru democraţie”, a spus Valeria Schelean.

La rândul său, vicepreşedintele PNL şi copreşedinte al filialei judeţene Caraş-Severin a partidului, Marcel Vela, candidat la Consiliul Judeţean, a subliniat că a votat pentru dezvoltarea municipiului Caransebeş.

„Am mai votat pentru ca judeţul Caraş-Severin să devină un judeţ prosper, cu locuri de muncă, un judeţ cu investiţii, în care să accesăm fonduri europene, în care să refacem infrastructura şi, nu în ultimul rând, am votat pentru un vis al meu, de a face din judeţul Caraş-Severin un pol de dezvoltare turistică. În toate aceste gânduri pe care le-am pus în ştampila de vot, de duminică, s-a aflat şi viitorul copiilor noştri, pentru a le oferi suficiente motive, suficiente scopuri şi optimism, pentru a rămâne în judeţul Caraş-Severin. Cred că împreună, toţi cei care au votat acum pot scrie o nouă pagină de istorie a judeţului Caraş-Severin”, a precizat Marcel Vela.

Marcel Vela a fost primar al municipiului Caransebeş timp de trei mandate consecutive, începând din 2004, până în prezent, când a decis să candideze pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin. www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

S-au efectuat trei percheziții domiciliare

În această dimineață polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost delegați de către procurorul din …

Lasă un răspuns