Florenta Albu votViceprimarul cu atribuţii de primar al Reşiţei, Ioan Crina, care este candidatul PSD pentru primăria municipiului, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru „continuitate”.

La rândul său, candidatul PNL pentru Primăria Reşiţa, Ioan Popa, spune că a votat pentru a „deschide” municipiul de pe Bârzava.

„Am votat pentru copiii mei, pentru copiii noştri, am votat pentru a deschide Reşiţa. Am votat pentru un viitor mai bun şi pentru a dinamiza oraşul”, a precizat Ioan Popa. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Nona Jalbă)  www.agerpres.ro

”Am votat pentru o administraţie în folosul cetăţeanului, sunt sigură că se va putea reforma administraţia. Eu cred că încă se poate reforma administraţia românească, cu mari eforturi, dar se poate! Sunt în administraţie oameni foarte buni dar trebuie puşi la treabă, la locul lor, acolo unde un management eficient poate rezolva problema. Desigur, ca orice proces de reformă durează câţiva ani” a declarat şi prefectul Florenţa Albu la ieşirea de la urne.

Leave a reply