Arhivă

Presedintele AJFCS a fost numit Managerul Regiunii 5 Vest la fotbal

   Activitatea depusa de catre AJF Caras-Severin, pe toate palierele ei, a fost apreciata la nivel federal, administratia FRF si-n special presedintele FRF, Razvan Burleanu  având nu odata interventii laudative cu referire la activitatea curenta depusa de AJF Caras-Severin.A fost apreciata activitatea AJFCS depusa la organizarea primului campionat de futsal judetean de anvergura (42 de echipe), crearea unui cadru legal legat de PFA-uri la nivel de arbitri si observatori, a urmat apoi implicarea in proiectul de juniori U 14 Elita Caras-Severin  si nu in ultimul rand a fost apreciata activitatea personala depusa de presedintele Viorel LOLEA la nivel de promovare a juniorilor, atat la nivel judetean, cat si prin propunerile de imbunatatire facute la nivel federal.

Ca o consecinta fireasca a urmat si promovarea presedintelui AJF Caras-Severin, dl. Viorel LOLEA in structurile de conducere ale  FRF.

Astfel incepand din acest an, presedintele AJF Caras-Severin,  Viorel LOLEA a fost numit Managerul Regiunii 5 Vest coordonand intreaga activitate a regiunii Banat: Timis, Caras-Severin, Arad şi Hunedoara. Presedintele Viorel Lolea va avea in subordine trei manageri interjudeteni: Gheorghe Chimiuc (Timis), Ioan Petcu (Hunedoara) şi Calin Rosenblum (Timis), precum si cei presedinti de AJF-uri  din judetele invecinate:  Danut Laţa (Timis), Adrian Lucaci (Arad) si Mircea Sârbu (Hunedoara). Este de remarcat si faptul ca dl. Calin Rosenblum este managerul Centrului de Excelenta Timişoara, a carei activitate va fi indeaproape monitorizata de catre presedintele AJF Caras-Severin, fiind vorba in speta de promovarea juniorilor talentati din Banat catre loturile nationale de juniori.  Din echipa lui Viorel Lolea, mai fac parte si carasenii Daniel George SURDU (manager general AJF) si Lucian Dobre  (Manager judetean).

Funcția mă onorează și mă obligă în același timp la performanțe nu doar în județul nostru, ci, de acum, în toată Regiunea de Vest. AJF Caraș-Severin a dovedit în ultimii doi ani că merită să fie în fruntea ierarhiei fotbalului din Banat. Am dovedit-o, cu rezultate concrete, mai ales în privința creșterii nivelului de performanțe la nivelul echipelor de juniori C, D, E și F, fiind printre puținele asociații de profil din țară care au inițiat competiții pentru juniori F. Anul trecut echipa de Juniori 2005-2006, din Caransebeș, antrenată de Ion Bica, s-a calificat la turneul final de la Focșani“, a mărturisit Viorel Lolea la conferința de presă.

Între altele, un manager regional trebuie să sprijine și să contribuie la implementarea politicii tehnice a FRF în teritoriu, să raspundă de regiunea pentru care este desemnat, să colaboreze cu managerii FRF, să reprezinte interesele FRF în teritoriu în procesele de selecție, instruire și organizare, să colaboreze cu AJF-urile din regiune. Totodată, are obligația să monitorizeze desfășurarea competițiilor județene și naționale ale juniorilor, să propună jucători care să participe la acțiunile de selecție organizate pentru constituirea sau completarea echipelor naționale de juniori, să dezvolte fotbalul de masă, să întocmească programul de desfășurare a competiției Interliga Națională de Fotbal U7 – U10 etc.

Din echipa lui Viorel Lolea mai fac parte Daniel Surdu, manager general AJF, și Lucian Dobre, manager județean.

 

 

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts