Arhivă

Două autoturisme incendiate suspect la Oraviţa GALERIE FOTO

Autoturisme incendiate suspect in fata garii din Oravita (5)După ce coşul de fum al Judecătoriei Oraviţa a fost în flăcări, incendiul având gradul său de susceptibilitate, alte două autoturisme au ars chiar în faţa Gării din Oraviţa, o zonă folosită foarte mult chiar de către cei ce vând ţigări de contrabandă.

Secţia de pompieri Oravița a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, să intervină la stingerea unui incendiu care a avut loc în partea de sus a orașului Oravița pe strada Mihai Viteazu. 
   Duminică în jurul orei 12:30 la locul evenimentului a fost deplasată o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea incendiului care se manifesta la un autovehicul marca Iveco, parcat în fața casei proprietarilor.
   Intervenția promtă a acestora a făcut ca incendiul să nu se extindă la casele din zonă, acesta fiind localizat și stins.                
Deşi proprietarii mașinii spun ca motivul incendiului este încă necunoscut, aceștia declarând pentru Știri din Banat că autovehiculul era parcat în fața casei încă din cursul zilei de ieri, 06.02.2016 și nu cred că cineva le dorește răul, incendiind mașina. 
   Din primele estimări se pare că au ars următoarele componente: capotă, parbriz, bordul autoturismului, motorul și ușile din spate ale automobilului. 
   În urma incidentului, stins de pompierii din Oravița, nu au existat victime. Ulterior am aflat că încă un autoturism a luat foc în aceiaşi zonă.

Melinda Preda

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts