Home / Arad / Sponsorizări de aproape 1000 de euro pentru ISU Semenic în 2015

Sponsorizări de aproape 1000 de euro pentru ISU Semenic în 2015

Lista sponsorizari ISU SemenicMinisterul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic a anunţat că IGSU a făcut publice lista sponsorizărilor pentru inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă în anul 2015. Transparenţa nu este deplină, pentru că multe sponsorizări sunt făcute de către persoane fizice ale căror nume nu le cunoaştem, orice patron de firmă putând face aceste sponsorizări în nume propriu, pentru a i se proteja firma. Este şi situaţia din Caraş-Severin, unde ISU „Semenic” a primit sponsorizări de 4.108,86 de lei, una singură fiind de la firmă, restul fiind persoane fizice. Aveţi în fotografia articolului lista tuturor sponsorizărilor primite de ISU „Semenic” în 2015.

În urma discutiilor repenate si neprincipiale aparute in presă, privind modul de finanțare al Inspectoratului General al Inspectoratului de Urgenta a publicat în 5 ianuarie 2016, lista sponsorizărilor acceptate la nivelul IGSU și unităților subordonate în anul 2015.
Informațiile sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului,  la secțiunea Informații publice – Situație Sponsorizări 2015.
Publicarea listei sponsorizărilor în anul 2015 se înscrie într-o serie de măsuri ce au la bază principiul transparenței, reprezentând un element important în reforma administrativă.
Documentul este disponibil la această adresa: http://www.igsu.ro/index.php?pagina=sponsorizari
Din analiza listei observăm sponsori persoane fizice, asociatii de specialitate (asociatia salvatorii buzoieni, etc), importante banci dar si agenti economici puternici. Bunurile donate sunt diversificate, in principal componente IT dar si beton sau hartie igienică.

About cristian.frant

Check Also

Întrerupere furnizare apă în Reșița-Cartier Cîlnic

În vederea eliminiării unei avarii apărute pe conducta principală str. Gradiștei în cartier Cîlnic se …

Lasă un răspuns