silviu hurduzeu voina lucianChiar în Ajunul Crăciunului primul ministru Dacian Cioloş a semnat ordinul de destituire a scretarului de stat Silviu Hurduzeu de la Ministerul Comunicaţiilor.

În luna martie a acestui an Silviu Hurduzeu lăsa judeţul Caraş-Severin fără prefect, acceptând să plece la Bucureşti, secretar de stat în Ministerul Comunicaţilor pentru a face echipă cu Sorin Grindeanu. După demisia premierului Victor Ponta o parte dintre secretarii şi subsecretarii de stat şi-au scris demisia, dar printre ei nu s-a numărat şi Silviu Hurduzeu, care a rămas pe post.

Cum în martie a plecat „prin detaşare” în Guvern iar acum nu şi-a dat demisia, ci a fost destituit, Silviu Hurduzeu se va întoarcea acolo de unde a fost detaşat, adică la Instituţia Prefectului. Însă revenirea lui Hurduzeu, pe funcţia de prefect, este posibilă numai după încetarea delegării actualului Miu Ciobanu, care exercită „cu caracter temporar” funcţia de prefect, detaşat şi el de la ITM. Asta dacă nu cumva vre-o demisie v-a schimba tot acest circuit…

Leave a reply