Home / Banat / ADMINISTRAŢIA LOCALĂ DIN BANAT SE MUTĂ DUPĂ GRATII

ADMINISTRAŢIA LOCALĂ DIN BANAT SE MUTĂ DUPĂ GRATII

Nicuşor Miuţ, fostul director al Direcţiei de Patrimoniu a Consiliului Municipal Timişoara a fost condamnat de către Tribunalul Timiş la patru ani de închisoare cu condamnare.

DNA l-a trimis pe Miuţ în judecată pentru că ar fi făcut mai multe neregului cu spaţii de lângă stadionul Dan Păltinişanu, pe perioada mandatului primarului Gheorghe Ciuhandu. Alţi trei funcţionari ai Primăriei Timişoara au primit condamnare în acest dosar. Sentinţa în dosarul Clubului Heaven nu este definitivă.

Şi fostul primar al municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a fost audiat de Tribunalul Caraş-Severin care au decis că se impune ca fostul primar să rămână în următoarele treizeci de zile în stare de arest preventiv, după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, într-un dosar privind pavarea mai multor zone din municipiul Reşiţa.

Din rechizitoriu reiese că fostul primar plănuia, cu reprezentantul firmei Elis Pavaje pe zona de Vest, să îşi facă propria firmă cu care să participe la o licitaţie de reabilitare a 15 străzi din Reşiţa, lucrare în valoare de 9 milioane de euro.

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns