Home / Caraş-Severin / Dorin Militaru: „Am fost condamnat ca să fiu dat la schimb! Pentru Ianăş Roşeţi domnilor!”

Dorin Militaru: „Am fost condamnat ca să fiu dat la schimb! Pentru Ianăş Roşeţi domnilor!”

PNTCD Aurelian Pavelescu Dan Sarbu Dorin MilitaruAceasta a fost afirmaţia fostului comandant al Comisariatului Militar din Reşiţa şi, apoi, şef al Cancelariei inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Dorin Militaru, după executarea pedepsei primită pentru fapte de corupţie, a decis să intre în viaţa politică şi a acces spre conducerea PNŢ CD Caraş-Severin, da a cărui organizare s-a ocupat minuţios. Astfel că, la Conferinţa judeţeană de alegeri din week-end a fost ales vicepreşedinte al filialei din Caraş-Severin, fiind prezentat de către preşedintele Aurelian Pavelescu drept o speranţă pentru viitorul ţărăniştilor din Banat.

Susţinător al unui discurs extrem de dur şi acuzator, atacând imoralitatea şi corupţia din partide, Aurelian Pavelescu a fost întrebat deschis de reporterii noştri cum se leagă discursul său moralizator şi anticorupţie cu corupţii cu care stă la masă. Referirea clară a fost la Dorin Militaru pe care nu numai l-a primit în partid, dar i-a dat şi funcţie de conducere. Pavelescu a spus că ştia de problemele lui Militaru şi că i-a verificat personal dosarul, încuviinţând intrarea acestuia în PNŢ CD, pentru că a considerat că a fost condamnat pe nedrept.

„Trafic de influenţă este condamnarea mea. Sunt corupt cu trei CAR-uri şi rate la apartament. Am fost condamnat ca să fiu dat la schimb pentru Ianăş Reoşeţi Domnilor! Punct!” a spus Dorin Militaru, în apărarea sa.

 

About cristian.frant

Check Also

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane, Poliția caută autorul

Astăzi de dimineață, la ora 05.44, a fost sesizat, prin apel 112, un accident rutier …

Lasă un răspuns