Arhivă

Exerciţii canine şi demonstraţii ale mascaţilor de Ziua României la IPJ Caraş-Severin

politia caine ninsoareExerciţiile efectuate de câinii poliţişti şi demonstraţiile mascaţilor au fost cele mai apreciate momente organizate, vineri, la Reşiţa, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

‘De Ziua Naţională a României, a fost organizată Ziua Porţilor Deschise, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, la care au participat şi foarte mulţi copii. Cei mici s-au arătat încântaţi de această ocazie şi au admirat o expoziţie de tehnică şi muniţie din dotarea instituţiei, au participat la o demonstraţie a poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi la un exerciţiu canin. De asemenea, cei interesaţi au avut ocazia să primească informaţii despre oferta educaţională a şcolilor din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne’, a declarat agent principal Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Tot cu acest prilej, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, a putut fi admirată şi o expoziţie de artă fotografică, intitulată ‘Uniţi în simţire şi imagini’, în organizarea subcomisarului Flavian Savescu, ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. AGERPRES/ (AS – autor: Paula Neamţu, editor: Diana Dumitru) www.agerpres.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts