Home / BĂILE HERCULANE / EXCLUSIV Ce le-a zis Gina Pavel procurorilor DNA despre Roşeţi

EXCLUSIV Ce le-a zis Gina Pavel procurorilor DNA despre Roşeţi

04302014111935DNADirectorul economic Gina Pavel, despre care se spune că era implicată într-o relație amoroasă cu Roșeți, îl îngroapă şi ea: „Pe inculpatul Roşeţi Ianăş, directorul executiv la DADPP al CJ Caraş-Severin, îl cunosc de mulţi ani şi am o relaţie foarte bună cu acesta. Direcţia pe care acesta o conduce are în structura sa Serviciul de Contabilitate şi director economic, însă datorită faptului că acest director economic nu avea studii de specialitate şi experienţă în domeniu, am ales ca să îl ajut pe directorul Roşeţi Ianăş, prin sprijinirea coordonării activităţii economice a direcţiei conduse de acesta. (…) Este adevărat că Roşeţi Ianăş m-a întrebat la finele lunii ianuarie 2014 dacă direcţia pe care el o conduce poate să facă plăţi în favoarea firmei STAICONS din Băile Herculane, motivând că doreşte să ajute firma respectivă să cumpere combustibil să se apuce de lucru. Ce anume intenţionau să lucreze, respectiv ce lucrări urma să efectueze, nu cunosc, dar l-am atenţionat pe domnul Roşeţi Ianăş că nu putem face nici o plată către Staicons decât după data de 11 iulie 2014, deoarece nu mai aveam bani la momentul când aveam această discuţie cu Roşeţi Ianăş. Direcţia pe care o conducea nu mai avea fonduri alocate cu destinaţie pentru drumuri. Întrucât domnul Roşeţi Ianăş a fost reţinut, până în prezent nu s-a mai făcut nici o plată către Staicons. Acelaşi interes l-a manifestat domnul Roşeţi Ianăş şi pentru alţi constructori cu care avea încheiate contracte, respectiv Escav, CLR Denis, Help Trans, Camand…”, scrie Gina Pavel la audierile procurorilor anticorupţie.

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns