752Joi, Tribunalul Caraş-Severin a programat ultimul termen în dosarul pe fond în care DNA îl acuză pe Ionesie Ghiorghioni de trafic de influenţă şi şantaj după ce l-a prins în flagrant primind mită de la Adina Armaşu şi pe Cosmin Ghiorghioni de complicitate la trafic de influenţă.

Aşa cum a anunţat de la termenul trecut, Ionesie Ghiorghioni a dorit să dea o declaraţie în faţa Tribunalului, insistând pe faptul că este nevinovat şi că este victima unei conspiraţii împotriva sa.

„Nu am făcut nici o declarație până acum nu pentru că nu am avut ce spune dar impactul momentului a fost șocant și nu am vrut să îngreunez modul de derulare al procedurilor. Am fost sfătuit să îmi recunosc vinovăția dar nu am făcut acest lucru deoarece nu mă consider vinovat de actele de care am fost acuzat. Nu am pretins nicio sumă de bani de la Valentin Armașu. Acesta a uitat să spună că atunci când s-a întors din Germania a fost nevoit să își schimbe numele pentru a scăpa de faptele săvârșite acolo și că firma pe care a înființat-o aici este una evazionistă. A delapidat statul cu câteva milioane de euro” a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin în faţa judecătorilor.

Procurorul DNA a cerut, azi, 10 ani de închisoare pentru vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, aghiotantul vicepreședintelui PNL, Sorin Frunzăverde. Judecatorul se va pronunta in 16 noiembrie cu privire la pedeapsa pentru Ghiorghioni Ionesie si a complicelui sau Ghiorghioni Cosmin.

Citeşte mai mult aici

Leave a reply