Breaking News
Home / Arad / ATENŢIE Şoferi, se circulă în condiţii de ceaţă

ATENŢIE Şoferi, se circulă în condiţii de ceaţă

DADP CJCS vaneaza soferi (4)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (7,30), în județul Suceava, pe DN2 Drăgușeni — Spătărești — Fălticeni și pe DN2E Spătărești — Cornu Luncii — Gura Humorului, traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri. Ceață se mai semnalează și în județele: Botoșani, Bacău, Vaslui și Giurgiu.

Pentru județele Cluj, Caraș-Severin, Timiș, Giurgiu și Teleorman, Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting cu cod galben referitoare la ceață, care determină reducerea vizibilității local, sub 200 de metri, și izolat, sub 50 de metri ( http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.

About cristian.frant

Check Also

Orban, despre imaginile cu bolnavii de la Spitalul din Reşiţa: Aşa ceva nu mai trebuie să se întâmple

Premierul Ludovic Orban susţine că preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, liberalul Romeo Dunca, ceruse dezafectarea Staţionarului …

Lasă un răspuns