Prima Pagina / CARANSEBEŞ / Accident cu 26 de persoane rănite la Caransebeş

Accident cu 26 de persoane rănite la Caransebeş

accident caransebes 26 ranitiUn autocar cu muncitori s-a ciocnit cu un autoturism al unei pizzeri şi a intrat într-un stâlp

Poliţia şi pompierii au decis imediat cod roşu de intervenţie pe Calea Severinului din municipiul Caransebeş, acolo unde a avut loc azinoapte accidentul.

În data de 15.10.2015, în jurul orelor 22.20, lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi prin Apel unic de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Calea Severinului din municipiu a avut loc un grav accident de circulaţie” spune ag. princ. şef adj. Ancuţa Cheţan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că şoferul unui autobuz din Caransebeş, în timp ce conducea din direcţia Balta Sărată către Centru Civic, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a acroşat cu partea stângă faţă a autobuzului un autoturism care circula regulamentar din sens opus, după aceasta autobuzul a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat din beton. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a 23 persoane şi 3 persoane rănite grav – dintre acestea una fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul Timişoara, pentru îngrijiri medicale. 25 de persoane accidentate erau pasageri în autobuz, acestea erau angajate la o societate comercială şi se deplasau de la locul de muncă spre domiciliu, persoana rănită grav, care a fost transportată la un spital din Timişoara, este conducătorul autoturismului.

Se continuă cercetările faţă de conducătorul auto al autobuzului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” mai spun poliţiştii.

La locul accidentului au fost deplasate 9 ambulanţe, din care 2 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi una de intervenţie la incendiu. S-a acţionat pentru trierea persoanelor rănite, acordarea primului ajutor medical de urgenţă şi transportul acestora către Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caransebeş. Toate forţele implicate au acţionat cu operativitate şi profesionalism, în 40 de minute reuşind încheierea misiunii la locul interveţiei. În total, în cele două mijloace de transport se aflau 51 de persoane, din care două în autoturism” transmite plt. Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Saursa foto: www.expressdebanat.ro

About cristian.frant

Lasă un răspuns