Home / BĂILE HERCULANE / Distribuirea produselor lactate şi de panificaţie către elevii din judeţ va începe spre sfârşitul lunii

Distribuirea produselor lactate şi de panificaţie către elevii din judeţ va începe spre sfârşitul lunii

eleviLicitaţia privind atribuirea contractului de furnizare a produselor lactate şi de panificaţie elevilor din judeţul Caraş-Severin a fost încheiată, iar dacă nu vor exista contestaţii, acestea vor fi distribuite începând cu data de 28 septembrie.

‘Licitaţia electronică privind atribuirea contractului de furnizare şi distribuire a produselor lactate şi de panificaţie elevilor din învăţământul primar şi gimnazial, de stat şi privat, precum şi copiilor preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore, din judeţul Caraş-Severin, în anul şcolar 2015-2016, s-a finalizat. În prezent, comisia responsabilă a întocmit raportul final al procedurii’, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Camelia Susco, şefa Serviciului Comunicare din Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

În cazul în care nu se vor depune contestaţii, pe data de 25 septembrie 2015 se vor semna contractele de furnizare, iar distribuţia produselor va începe din data de 28 septembrie, a afirmat Camelia Susco.

La nivelul judeţului Caraş-Severin sunt circa 27.000de copii beneficiari ai acestui program.  www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

Foc puternic la Caransebeș

Pompierii militari caransebeșeni au acționat azi-noapte, în jurul orei 02:00, pentru stingere unui incendiu izbucnit …

Lasă un răspuns