Tren deraiat Valea TimisuluiCirculaţia trenurilor pe secţia Caransebeş – Orşova, între staţiile Vălişoara şi Valea Timişului, va fi reluată joi seară, angajaţii feroviari finalizând operaţiunile de ridicare şi repunere pe şină a vagoanelor de marfă deraiate duminică, 6 septembrie, informează Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.
Potrivit sursei citate, primul tren care va circula este IR 1992 Timişoara-Mangalia, cu plecare din Timişoara la ora 18,56.
“Angajaţii feroviari au finalizat operaţiunile de ridicare şi repunere pe şină a vagoanelor de marfă deraiate, precum şi de reparare a porţiunii de linie de cale ferată avariată.

Începând din 6 septembrie, ora 22,05, din cauza deraierii a patru vagoane din compunerea unui tren de marfă, între staţiile Valişoara şi Valea Timişului, pe raza Sucursalei Regionale CF Timişoara, circulaţia feroviară a fost închisă, astfel încât o parte din trenurile de călători au circulat pe ruta ocolitoare, iar la unele s-a realizat transbordarea pasagerilor cu mijloace auto”, se arată în comunicatul citat.
Conform CFR SA, toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă.

Leave a reply