aquacarasAm primit la redacţie:

Zi de iulie 2015, căldură mare, luna lui cuptor, vorbă din popor… Conducerea AQUACARAŞ S.A., Jud,Caras-Severin, mai bine zis, acționarii, au hotărât abuziv prin conducerea Punctului de Lucru Caransebeș, să ridice contoarele de apă de la scările de bloc din cartierele Orașului Caransebeș, fără să afișeze la fiecare scară că în data de … se ridică contoarele de apă (Apometrele) pentru neplată, privind Asociațiile de Blocuri.

Cartierul Pipirig din Caransebes, a rămas fără APĂ POTABILĂ, ca urmare a datoriilor făcute de Asociația de Locatari nr.133, gestionată de d-na Ana Prădoaica, urmare a nedepunerilor bănești din luna iulie 2014 păna în data de 28.07.2015, bani ce au fost încasați de la proprietarii de apartamente, conform chitanțelor emise de către familia Prădoaica.

Sunt și foarte mulți proprietari de apartamente care nu plătesc lunar, nu dau citirea apometrelor corect și datoriile cresc lună de lună. Ce controale au făcut oare CONDUCEREA AQUACARAŞ S.A, la asociațiile de locatari ale blocurilor? Ce chitanțe cu regim special au de la AQUACARAŞ S.A ? De ce nu depun banii lună de lună

Leave a reply