Simion PurecUNPR Caraş-Severin vrea să dezvolte organizaţia din Reşiţa, având în vedere că nu a prea fost vizibilă, a declarat senatorul Ion Simion Purec, vicepreşedinte al UNPR.

‘Din păcate, în 2012, organizaţia UNPR Reşiţa nu a prea fost vizibilă. Nu ştiu din ce motive, dar putem să redevenim interesanţi şi în acest municipiu, din punct de vedere politic, şi în administraţia locală. În Reşiţa, UNPR nu a avut consilieri. Acum are doi, care au venit cu Ordonanţa 55, de la PP-DD’, a precizat parlamentarul de Caraş-Severin.

Recent, organizaţia UNPR Reşiţa a fost reorganizată, noul preşedinte fiind medicul Gelu Jenar.

‘Am reuşit să reorganizăm Reşiţa, să facem un sediu, care este la Blocul 800 din municipiu. Spun acest lucru, pentru ca oamenii să cunoască locul unde ne pot găsi. Sunt nou în politică, dar nu am mai putut să stau pasiv la tot ceea ce se întâmplă pe scena politică, iar Programul UNPR mi s-a părut cel în care mă regăsesc, respectiv promovarea interesului naţional, dar şi dialogul social, pe care încercăm să-l reluăm şi noi, aici, la Reşiţa’, a afirmat noul preşedinte al UNPR Reşiţa, medicul Gelu Jenar.

În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul Ion Simion Purec a transmis mesajul premierului interimar al României, gen. Gabriel Oprea, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional. AGERPRES/

 www.agerpres.ro

Leave a reply