cautari inecat lacul goznaÎntâmplare tragică la Caransebeş: un căruţaş plecat după nisip pentru construcţii a fost luat de apele râului Timiş. Autorităţile îl caută peste tot, dar omul nu este de găsit nicăieri.

Acesta a plecat marţi de acasă cu căruţa pentru a aduce materiale de construcţii din albia râului Timiş. Se pare că omul a tras căruţa chiar în apele Timişului, undeva fix în spatele clădirii Parchetului Caransebeş şi că, datorită debitului mare de apă venit în urma deschiderii barajului de la Zerveşti, a fost luat de apele învolburate.

Automat au fost sesizate autorităţile care l-au căutat peste tot, dar nu au reuşit decât să identifice în apele râului Timiş urme din atelajul omului. Mai târziu a fost găsit şi calul care trăgea căruţa, înnecat în apele Timişului, dar căruţaşul nu era de găsit nicăieri. În disperare de cauză poliţiştii locali şi pompierii militari au cerut autorităţilor închiderea barajului de la Zerveşti, pentru ca debitul Timişului să scadă şi să-l găsească mai uşor pe dispărut.

 

Citeşte mai mult pe http://ro.blastingnews.com/actual/2015/06/un-caru-a-inghi-it-de-apele-timi-ului-autorita-ile-sunt-in-alerta-00433673.html

Leave a reply