part dreptatiiPROGRAMUL de GUVERNARE al noului partid: libertatea de a căuta aur, pedeapsa cu moartea pentru criminali și violatori.

1) AURUL. Referendum pentru libertatea de a cauta aur. Dragarea Ariesului pentru scoaterea pepitelor de aur si argint pentru cautatorii de aur romani.

2) AGRICULTURA. Repartizarea fondurilor europene nerambursabile, incepand cu familiile cu pamant putin. Credite fara dobanda. Sisteme de irigatii pe raurile Mures, Somes, Cris, Tarnava, Jiu, Olt, Ialomita, Buzau. Apa pentru irigatii, gratis, ca subventie.

3) Construirea a 600 km de autostrada, anual. Vom opri exportul celor 300.000 tone de bitum produse anual.

4) Raportul salarial, 1 la 6. : salariul minim 1600 lei. Sursa de finantare: micsorarea profitului marilor patroni, carora le revin circa 56 miliarde de euro din PIB, de la 84% actual, la 50% cat era in anii 90.

5) Modernizarea aeroportului international M Kogalniceanu si construirea unei linii de metrou de suprafata pana la cele 7 arii turistice, pentru dezvoltarea turismului. Linii aeriene directe cu Stockholm, Oslo, Londra, San Petersburg, Copenhaga.

6) Recalcularea imprumuturilor familiilor, la valoarea de schimb din 2007 adica 3,4 lei /euro, cu efect incepand din 2007. Oprirea timp de 2 ani, a evacuarii familiilor din case. Acordarea imprumuturilor in moneda straina nu este constitutionala. Tribunalul Suprem din Islanda a anulat astfel de contracte.

7) Vom micsora profitul magapatronilor (de 56 miliarde euro, 48% din PIB) de la 84% actual la 50% cat era in anii 90. Banii ii vom folosi pentru marirea salariilor, pensiilor si reluarea investitiilor.

8)Privatizare 50% in favoarea salariatilor, a intreprinderilor, bancilor, hotelurilor, televiziunilor, presei scrise, cluburi de fotbal, porturi, aeroporturi, de stat si ,,particulare”. Privatizarea se va face, la valoarea cu care s-a facut ,,autoprivatizarea”, ,,emanatilor” dupa 89.

9) Legea pensiilor. Raportul va fi de 1 la 3. Pensia minima va fi de 1300 lei.

10)Sistemul de invatamant va fi public, urmand modelul finlandez. Alocarea de la Buget va fi 4% din PIB, in loc de 1,5% actual.

11) Sistemul sanitar va fi public. Alocarea de la buget va fi de 6% din PIB, ca in majoritatea tarilor din UE, in loc de 1% actual.

12) Recuperarea celor 1.800.000 de ha ale fostelor I.A.S.uri, la valoarea cu care s-a facut ,,autoprivatizarea” si impartirea la circa 1.000.000 de familii sarace.

13) Eliminarea locurilor rezervate in Parlament pentru minoritati, prin referendum.

14) Pedeapsa cu moartea, prin referendum, pentru ucidere, viol, adulter, furt de persoana.

15) Oficierea gratuita a botezului, cununiei, inmormantarii.

16) Anularea imunitatii parlamentare prin referendum.

17) Vom conduce prin democratie directa, minim 16 referendumuri in legislatura.

18) Referendum in ce priveste valoarea redeventelor, actual 3-12% cand in SUA sunt 20% in Canada 40%.

19) Eliminarea PRESCRIPTIEI

20) Despagubire familiara de 400 de lei pentru familiile in care nu intra nici salariu nici pensie, conform atr 47 din Constitutie.

21) Referendum pentru unirea cu Republica Moldova.

Sursa: Facebook

Leave a reply