Home / Arad / 2% catre SAR si Romania Curata, nu te costa nimic sa fii un bun cetatean!

2% catre SAR si Romania Curata, nu te costa nimic sa fii un bun cetatean!

ARC-romania curataProcentul de 2% din impozitul pe venit poate fi redirectionat către SAR și România Curată pana la 25 mai prin depunerea formularului 230, pe care-l puteți completa aici.
Site-ul România Curată este cel mai cunoscut și citit portal al societății civile din România. Împreună încercăm să schimbăm în bine guvernarea, să modificăm sistemul electoral pentru ca românii din diaspora să poată vota în condiții civilizate, să oprim tăierea pădurilor românești și dispariția vânatului, să sprijinim cercetarea românească să scape de influnța politică, să-i stimulăm pe cetățeni să ceară sococoteală autorităților pentru banii pe care-i primesc prin taxe și impozite și multe, multe altele.
Inițiat și coordonat de Societatea Academică din România (SAR), România Curată este un portal al tuturor cetățenilor responsabili, care se implică. Acum poți susține direct acest proiect inclusiv din punct de vedere financiar, fără niciun cost pentru tine!

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns