Arhivă

Sorin Frunzăverde: Nu se poate vorbi de presiuni asupra primarilor în timpul campaniei prezidențiale

procurorii iesind cu probe de la cj csPreședintele Consiliului Județean (CJ) Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat joi, la finalizarea perchezițiilor care au avut loc la sediul CJ, că nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat asupra primarilor în timpul campaniei prezidențiale.

“Nu înțeleg ce puteam face penal la alegeri. Cum puteam eu să influențez voturi? Cât despre presiuni asupra primarilor, despre ce presiuni vorbim? Cum puteam eu să îi presez? Dându-le fonduri? Ce fonduri, din moment ce Consiliul Județean nu mai împarte bani la primării? La primul tur, am fost suspectat că nu am făcut campanie, acum se spune că am făcut campanie nu știu cum… Au plecat de la PNL la PSD 20 de primari. Deci ce presiuni puteam face eu? Am făcut o campanie normală, la fel ca întotdeauna”, a afirmat Sorin Frunzăverde.

Joi, la sediul CJ Caraș-Severin, la domiciliul presedintelui acestei instituții, Sorin Frunzăverde, și la sediul Camerei de Comerț Caraș-Severin au avut loc percheziții ale DNA, într-o anchetă ce vizează nereguli privind desfășurarea turului al doilea al alegerilor prezidențiale de anul trecut.

AGERPRES /(AS — autor: Paula Neamțu, editor: Diana Dumitru)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts