Home / BĂILE HERCULANE / Procurorii DNA percheziționează Consiliul Județean Caraș-Severin, Camera de Comerț și locuința lui Sorin Frunzăverde

Procurorii DNA percheziționează Consiliul Județean Caraș-Severin, Camera de Comerț și locuința lui Sorin Frunzăverde

descinderi casa sorin frunzaverde dnaPreședintele CJ nu este în Reșița, el fiind ridicat și adus la percheziții de procurorii DNA din Băile Herculane

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

 

În cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 3 locații situate în județul Caraș – Severin, din care una este sediul unei instituții publice.

 

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare” transmit procurorii DNA.

 

About admin

Check Also

A.C.S. Golden Kids Bocșa la ceas aniversar!

Asociatia Club Sportiv Golden Kids Bocșa își desfășoară activitatea încă din aprilie 2015, dar data …

Lasă un răspuns