yaya pub phaserCel mai recent club deschis la Reșița i-a avut în acest week-end la microfon pe reșițenii de la Phaser, finaliștii de la Eurovizion, care au reușit un spectacol pe cinste.

Yaya Pub este cel mai recent club deschis la Reșița, chiar în Centrul orașului, concertul celor de la Phaser fiind și primul găzduit de clubul deschis în urmă cu doar câteva săptămâni. Revederea cu publicul reșițean a fost una plină de emoții, care s-au putut simți și de pe scenă. Carina Dumitru, solista trupei Phaser, a fost extrem de apreciată atunci când a interpretat melodia ”Pe aripi de vânt…”, hit-ul Deliei Matache, cei prezenți apreciind că prestația Carinei este mult mai originală și chiar mai interesantă.

Concertul live al celor de la Phaser s-a ținut cu sold out pentru cei de la Yaya pub, care au avut rezervate toate mesele chiar cu zile bune înainte de spectacol. Membrii trupei au declarat că se simt foarte bine acasă și că vor reveni de fiecare dată cu plăcere la Reșița.

Trupa s-a înființat pe 8 martie 2007 și a funcționat multă vreme pe lângă Casa de Cultură a Studenților din Reșița. Sunt cinci tineri talentați care caută să stea cât mai mult pe scenă: Carina (voce), Radu (bass), Vlad (chitară), Luci (clape) și Arny (tobe). În anul 2013 aceștia s-a remarcat cu piesa ”Pour toi et pour moi” cu care au participat la Selecția Națională pentru Eurovision, piesa fiind extrem de apreciată.

I-au ajutat foarte mult în popularizare diversele emisiuni la care au fost invitați, cel mai răsunător impact având emisiunea concitadinilor lor, ”Neața cu Răzvan și Dani”. Cei cinci phaser-i le-au dus reșițenilor Răzvan și Dani zacuscă și compot, cam ceea ce primesc studenții reșițeni de acasă și în această emisiune și-au lansat piesa ”Fapte, nu vorbe”.

Leave a reply