Home / Banat / Țigări netimbrate confiscate de jandarmi

Țigări netimbrate confiscate de jandarmi

tigari3Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au executat o acțiune punctuală în municipiul Reșița, pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

În urma acțiunii desfășurate de jandarmii cărășeni, au fost identificate două persoane care ofereau spre vânzare țigări de contrabandă, totodată fiind descoperite și ridicate în vederea confiscării 44 de pachete de țigări netimbrate de diferite mărci, pentru care aceștia nu dețineau acte de proveniență.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare, fiind susceptibili de comiterea infracțiunii de contrabandă, Sunt asimilate infracțiunii de contrabandă și se pedepsesc potrivit alin. (1)…, deținerea,… și vânzarea bunurilor… care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.’—art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86 / 2006.

Actele de sesizare au fost predate către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, pentru continuarea cercetărilor.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin va continua acțiunile specifice pentru combaterea activităților ilicite cu produse de contrabandă și în perioada următoare.

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns