Ministerul Muncii investește în modernizarea serviciilor publice de informare și relaționare cu cetățenii

Ministerul Muncii investește în modernizarea serviciilor publice de informare și relaționare cu cetățenii

proiect ministerul muncii (1)Reșița a găzduit astăzi, la Sala de Conferințe a Hotelului Rogge, conferința regională a proiectului, reunind șefi de deconcentrate din subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și purtători de cuvânt ai acestora din județele Caraș-Severin, Timiș și Hunedoara.

La această oră există, la sediul MMFPSPV, o sală de presă dar și un birou de comunicare și relații publice, 9 infochioșcuri, dintre care unul la AJPIP Timiș, dar și o linie tel verde (0800868622) disponibilă zilnic între orele 9 și 22 pentru persoanele cu dizabilități, asistați sociali, pensionari sau alte tipuri de cetățeni care au de pus întrebări legate de zonele de activitate ale ministerului.

Directorul AJPIS Caraș-Severin a sesizat echipa de proiect că ar fi util un astfel de tel verde și la nivel județean, unde interesul este mult mai ridicat pe diverse probleme punctuale.

În cadrul aceluiași proiect vor fi refăcute site-urile ministerului și portale specializate, astfel încât accesul cetățenilor la informație să fie mult mai facil. ”La ora actuală site-ul ministerului nu are funcțională nici măcar opțiunea de search sau de e-petiție. Noi sperăm ca varianta implementată de noi să fie funcțională chiar de săptămâna aceasta, sau săptămâna viitoare cel târziu” ne-a declarat managerul de proiect.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )