Lupu-și schimbă păru, da`năravu`…

Lupu-și schimbă păru, da`năravu`…
Matei Lupu Sedinta CL Moldova Noua 2015-03-03 013Se pare că primarul Matei Lupu nu mai știe cu cine să se întâlnească, numai să i se voteze proiectul de buget. Politicienii din Clisura Dunării spun că nu de buget e tare speriat Lupu ci de proiectul cu execuția bugetară pentru anul 2014, despre care speră că va fi votat la pachet cu proiectul de buget. O execuție bugetară neaprobată duce automat la sancțiuni și deschiderea de dosare penale de către Curtea de Conturi.
După ce a încercat cu liberalii și a văzut că nu i-a mers și-a amintit și de grupul consilierilor locali de la Partidul Verde: ”Azi, 15 martie 2015, începând cu orele 16.00, B.P.L al Organizaţiei Locale a Partidului Verde Moldova Nouă, s-a întrunit pentru a dezbate şi a hotărî un răspuns referitor la invitaţia Primarului Lupu Matei cu privire la colaborarea cu Consilierii Locali ai PV şi cu specialiştii din cadrul PV pentru a se realiza în comun o nouă abordare a Bugetului pentru anul 2015 şi eliminarea aspectelor total neclare din Bugetul Local al oraşului, care ar putea conduce la cheltuirea banului public într-un mod total netransparent.
Sperăm ca în acest ultim moment Lupu Matei să înţeleagă că nu mai este timp pentru tertipuri. Dacă , cu adevărat vrea să decongestioneze situaţia explozivă din Consiliul Local Moldova Nouă, pe care tot dumnealui a creat-o artificial, mâine, începând cu orele 13.00 are această posibilitate colaborând total şi transparent cu Partidul Verde.

BIROUL DE COMUNICARE AL PARTIDULUI VERDE
ORGANIZAŢIA LOCALĂ MOLDOVA NOUĂ”
Rămâne de văzut dacă Lupu își shimbă numai părul sau … și năravul.
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )