Home / BĂILE HERCULANE / Polițiștii locali și asistenții sociali din Caraș-Severin specializați în depistarea drogaților

Polițiștii locali și asistenții sociali din Caraș-Severin specializați în depistarea drogaților

politia locala resitaSpecialiștii Agenției Naționale Antidrog (ANA) au organizat, în cursul anului 2014, o serie de sesiuni de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri aând ca scop formarea de bază și specifică în domeniul dependenței de droguri și utilizarea testelor de depistare a consumului de droguri la conducătorii auto.

Formatorii autorizați ANA au organizat sesiuni de instruire în domeniul drogurilor și pentru partenerii săi instituționali.  Doar polițiștii locali din 6 județe au fost inițiați în prevenirea consumului de droguri în comunitate, sesiune de formare care a avut ca beneficiari 25 de polițiști locali din Reșița, dar și câte unul din Caransebeș și Oțelu Roșu.

Cât privește asistența integrată a consumatorilor de droguri (standarde de prevenire și asistență), sesiunea de formare care a avut ca beneficiari asistenți sociali, psihologi, educatori și juriști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

 

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns