Home / Banat / WWF Reșița îți aduce brăduți de Crăciun ecologici la Ziua Porților Deschise

WWF Reșița îți aduce brăduți de Crăciun ecologici la Ziua Porților Deschise

open_day_wwf„Ziua Porților Deschise”  este momentul din an dedicat susținătorilor WWF, entuziaștilor panda, curioșilor, prietenilor, altfel spus oricui vrea să ne cunoască și să stea de vorbă cu noi.
Avem ateliere pentru cei mici, brad, prăjituri și răspunsuri pentru întrebările voastre despre Dunăre, păduri, urși, sturioni, ecoturism, educație de mediu și multe altele. De asemenea, veți putea adopta un urs (de pluș) sau vă veți putea cumpăra propriul tricou cu panda.

Până anul trecut ne adunam doar la sediul din București, dar anul acesta vă așteptăm în birourile noastre din: Brașov, Reșița și București.

La Reșița începem petrecerea vineri, 12 decembrie, de la ora 10:00. Unde? Pe Strada Furnalelor nr. 12, dar ne găsiți și la tel: +40 255 250 699. Aici, împreună cu Centrul de Voluntariat Reșița  am pregătit un târg de brazi ecologici de Crăciun, dintre care vă veți putea alege și achiziționa unul.

În București ne vedem a doua zi, sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 10:00. Vă așteptăm la sediul panda din str. Ioan Caragea Vodă nr. 26, sector 1, iar dacă aveți nevoie de puncte de reper, ne găsiți și la tel: +4021 317 49 96. Vă veți putea pune în locul lui panda, iar cei mici vor realiza ornamente pentru brad. In plus, doritorii vor putea să își cumpere propriul tricou cu panda sau să adopte un urs. 

În Brașov vă așteptăm tot sâmbătă, pe 13 decembrie, începând cu ora 11:00. Ne găsiți pe  Strada Lungă nr.175 sau ne puteți suna la tel.:+40 368 462 564.
Din program, menționăm: expoziție foto, degustare de sarmale, atelier de podoabe pentru brad.

Stați pe aproape, vom adăuga în curând un program mai detaliat pentru fiecare oraș.

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns