FC CAransebes Poli Timisoara (28)Gest frumos al jucătorilor echipei FC Caransebeș în debutul partidei cu Poli Timișoara. Aceștia, la prezentarea echipei, au afișat un mare banner pe care scria: ”Vă mulțumim pentru că, la bine, la greu, ne-ați susținut mereu” făcând referire la suporterii care, meci de meci, au umplut tribuna stadionului din Teiuș.

A surprins și anunțarea deputatului Ioan Benga în tribună, chiar de crainicul stadionului, cu atât mai mult cu cât acesta nu venise să susțină echipa din Caransebeș, ci pe fiul său, Octavian Benga, antrenorul secund al celor de la Poli Timișoara. De altfel, o bună bucată de timp Benga a fost o prezență sonoră și pentru crainicul stadionului din Valea Domanului, dar la Caransebeș astfel de atitudini s-au văzut mai rar, cu atât mai mult cu cât în aceleași tribune a fost și primarul Ioan Marcel Vela, principalul sprijinitor al clubului, dar, despre acesta…

Jucătorii au încercat să mulțumească spectatorilor nu numai prin banerul de la început, ci și prin jocul contra liderului, pe care l-a dominat minute bune și căruia a reușit să-i smulgă și un punct extrem de important, ”un punct al onoarei” cum l-a clasificat chiar Artimon. ”E un punct muncit, care nu valorează prea mult din punctul de vedere al clasamentului, dar e un punct al onoarei şi al caracterului. Asta nu poate decât să mă bucure şi modul în care am evoluat astăzi poate să confirme că repriza proastă cu FC Olt a fost o întâmplare. În celelalte jocuri am trecut foarte aproape pe lângă puncte, iar modul în care ne-am prezentat demonstrează că merităm mai mult decât ultimul loc. Am avut trei situaţii clare de a marca şi cred că ar fi fost corect ca punctele să fie la noi. M-a interesat ca jucătorii să arate că au caracter şi că sunt pregătiţi să lupte. Situaţiile de azi au fost mici, sunt trecute la şi altele, faţă de meciurile precedente. Să vedeţi ocazii la Tărlungeni, la Oradea” a spus Artimon după meci.

 

Leave a reply