Home / Banat / Ioan Șoma, criminalul ce și-a ucis și plimbat nevasta prin toată Europa rămâne în arest

Ioan Șoma, criminalul ce și-a ucis și plimbat nevasta prin toată Europa rămâne în arest

Ioan Soma si a ucis sotia in Portugalia si a carat o pe Dana Soma 4000 de km pana la Caransebes (1)Curtea de Apel Timișoara a judecat astăzi contestația făcută de către Ioan Șoma, soțul criminal care și-a purtat soția ucisă prin toată Europa pe bancheta din spate a mașinii, la sentința Tribunalului Caraș-Severin de arestare preventivă pentru 30 de zile a acestuia. Magistrații Curții de Apel aun decis că Instanța ”respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpat” astfel că Șoma rămâne pe mai departe în arest preventiv. Ioan Șoma are 54 de ani, este din cartierul-sat Jupa al municipiului Caransebeș, fiind de meserie tinichigiu auto. În urmă cu 14 ani se căsătorise cu Dana și, la scurt timp, au plecat în Portugalia, pentru a face bani. În ultimii ani relațiia cu Dana a început să șovăie și au discutat de mai multe ori de divorț. Șoma chiar i-a dat bani soției să itenteze divorț dar, cum ea nu mai lucra de câțiva ani, a refuzat să bage acțiunea de divorț. Deși spune că s-au întețeles precum ”Tom & Jerry” Ioan Șoma spune că și-a iubit soția și că totul a fost un accident involuntar.

Citește și: Înfiorătoarea poveste a crimei din Portugalia și a femeii al cărei cadavru a fost cărat 4.000 de km prin europa de către soțul ucigaș FOTO VIDEO

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns