Arhivă

Crimă abominabilă la Caransebeș, un jandarm l-a deconspirat pe criminal

FOTO expressdebanat.ro
FOTO expressdebanat.ro

O crimă abominabilă a avut locsâmbătă noaptea într-o familie de români din Portugalia. Ioan Șoma și-a adus soția acasă moartă și a încercat să o înhumeze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar crima a fost depistată de către un jandarm care a alertat autoritățile.

Sursa: www.expressdebanat.ro

”În noaptea de 16/17.11.2014, numitul Ş.I. a exercitat acte de agresiune asupra victimei Ş.C.D. în locuinţa acestora din Portugalia, fiindu-i cauzat decesul. Din verificările efectuate de organele de poliţie s-a stabilit că sunt indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 C.p., de către soţul acesteia.

Cadavrul victimei în vârstă de 44 ani a fost găsit în data de 20.11.2014, în jurul orei 12,00, într-un autoturism aparţinând lui Ş.I., de către un jandarm ce a sesizat organele de poliţie.

Din raportul de autopsie medico-legală rezultă că decesul a survenit în urma lovirii victimei cu un corp înţepător-tăietor (cuţit) în zona posterioară toraco-abdominală, cu interesarea aortei şi plămânului.

În cauză urmează a se efectua anchetă faţă de suspectul Ş.I., soţul victimei, punerea în mişcare acţiunii penale, audierea acestuia ca inculpat şi luarea măsurii preventive a reţinerii” spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

FOTO-VIDEO http://expressdebanat.ro/socant-si-a-omorat-sotia-si-a-adus-o-intr-un-sac-din-portugalia/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts