Home / Banat / UPDATE Mașina Consiliului Județean Caraș-Severin să fie implicată într-un accident FOTO

UPDATE Mașina Consiliului Județean Caraș-Severin să fie implicată într-un accident FOTO

FullSizeRender (1)

UPDATE

Camelia Șușco, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Caraș-Severin spune că la volan nu se afla Ionesie Ghiorghioni ci șoferul instituție, ceea ce susține și poliția: ”Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 68, la ieşirea din localitatea Băuţar. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce S.D., în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Haţeg spre Caransebeş, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului R.M., de 37 de ani şi a pasagerilor I.G., de 62 de ani şi V.R., de 63 de ani. Pasagerii au fost transportaţi la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” transmite redactiei ag.princ. Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin

Ceața dă serioase probleme șoferilor, fapt pentru care și polițiștii avertizează șoferii să circule prudent. Se pare că pradă ceței serioase să fi căzut chiar și o mașină a Consiliului Județean Caraș-Severin care ar fi fost implicată într-un accident rutier la Bucova. ”Este posibil ca unul dintre autoturismele implicate să aparțină Consiliul Județean Caraș-Severin, șoferii sunt la spital, polițiștii cercetează la fața locului” ne-a explicat ag.princ. Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cum Ionesie Ghiorghioni a fost deja văzut la Spitalul din Oțelu Roșu, nu este exclus ca tocmai acesta să fi fost la volan. Acesta a mai fost implicat, cu același autoturism, într-un alt accident anul acesta.

Citește și http://stiridinbanat.ro/2014/04/25/accident-cu-masina-consiliului-judetean-caras-severin/

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că la această oră (18.45), pe numeroase artere rutiere din județele Botoşani, Suceava, Prahova, Arad şi Timiş precum și pe autostrăzile A2 şi A3 traficul rutier se desfășoară îngreunat, din cauza ceții.

 

În aceste condiţii, pentru evitatarea accidentelor rutiere, facem unele recomandări conducătorilor auto :

 

  •         când se deplasează în coloană, să evite manevra depăşirii fără o asigurare temeinică;

 

  •         să îi determine pe toţi ocupanţii autovehiculului pe care îl conduc să-şi cupleze centurile de siguranţă;

 

  •         să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum;

 

  •         să folosească corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea si a putea fi văzuţi in trafic;

 

  •         să păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţă.

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

One comment

Lasă un răspuns