[fvplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2014/04/Acciden-Ghiorghioni-masina-CJ-CS.mp4′ width=604 height=400]
masina2Un şofer din comuna Marga, judeţul Caraş-Severin a sesizat poliţia Oraşului Oţelu Roşu despre faptul că autoturismul său, Mercedes Benz, a fost accidentat în parcare de către un autoturism marca Dacia Duster, CS 02 JUD, ce aparţine Consiliului Judeţean Caraş-Severin.
Poliţia s-a deplasat la faţa locului, dar nu a luat legătura cu șoferul autoturismului care, imediat după sosirea poliției, s-a făcut nevăzut. Autoturismul cu pricina este condus de către vicepreşedintele Ionesie Ghiorghioni, despre care victima spune şi că ar fi fost la volan, cu atât mai mult cu cât accidentul a avut loc chiar în faţa apartamentului unde Ghiorghioni locuieşte în Oţelu Roşu.
accidentÎn mod ilar, Dusterul CJ Caraş a lovit chiar şi una dintre maşinile lui Ghiorghioni, care era în parcare. Cu toate acestea vicepreşedintele Ionesie Ghiorghioni nu recunoaşte nimic. Poliţia spune că s-a depus plângere în cauză şi că va trimite o adresă oficială instituţiei pentru a transmite în posesia cui se afla autoturismul la ora producerii accidentului. Şoferul mașinii accidentate spune răspicat, însă, că este vorba de maşina Consiliului Judeţean şi că ar fi fost condusă de Ionesie Ghiorghioni, care a plecat de la locul accidentului. Cum şoferul care a produs accidentul nu a anunţat în 24 de ore evenimentul rutier, acum poliţia îl caută pentru a fi tras la răspundere. Deja IPJ a trimis o adresă Consiliului Judeţean pentru a indica şoferul autoturismului cu pricina.

Leave a reply