Așa da Hallowen: cutremur în Banat, lângă Teregova

Așa da Hallowen: cutremur în Banat, lângă Teregova

cutremur TeregovaBănățenii s-au cutremurat aseară, chiar pe 1.11. la ora 1 noaptea. A fost un seism produs chiar în Banat, între Teregova și Armeniș, simțindu-se puternic la Caransebeș și Reșița dar fiind resimțit chiar până la Timișoara și Severin. ”INFP La data de 01.11.2014, oar 1,00,04, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade la o adâncime de 4 km în zona Banat, județul CS” a transmis ISU Semenic. Ceva mai devreme a avut loc încă un seism, potrivit IFP ”

  • Banat, judetul Caras-Severin
  • Data/Ora UTC 2014-10-31 23:00:04,
  • magnitudine 4.7, adancime 30km.”.
  • Conform seismologului de serviciu de la Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Dragoș Tătaru, sunt cutremure caracteristice zonei, epicentrul fiind între localitățile cărășene Domașnea și Armeniș.

    „Cutremurul a avut o magnitudine de 4,8 grade, la o adâncime de 4 km, iar intensitatea a fost tot de patru. Au urmat, mai apoi, alte cinci replici slabe, între 2 și 2,5. Sunt cutremure caracteristice zonei. Epicentrul a fost între localitățile Domașnea și Armeniș’, a declarat, pentru AGERPRES, Dragoș Tătaru, seismolog de serviciu, la Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

    Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

 

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (4)
Disqus ( )